piatok 1. januára 2016

Novoročné potešenie

;A tak sme to včera riadne oslávili este večer. Bála som sa že psíci budú z delobuchov,petard a ohnostrojov hotoví, lebo sme až do 23:00 boli v meste na návšteve u babky aj s nimi a tam sa to medzi činžákmi riadne ozývalo ale zvládli to na výbornú.. A boli nádherní ...


                                                                                     
A po prípitku doma a telefonátoch do Londýna a Prahy dcéram, sme prvý krát spali v spálni všetci.. Psie drobce dole pri posteli a my konečne v posteli, lebo všetky predchádzajúce noci sme trenovali cikanie do ládičky, takže sme spávali v obývačke .. lebo cikali hned ako sa zobudili.  Sú proste ako malé deti..
Ráno už o siestej sme trenovali vonku opäť rychlovecko aby ked budeme chodiť do práce sme to stíhali všetko.. boli zlatí. Po návrate ešte drichmali  do osmej a tak sme si oddychli aj my.. kedze vyzeralo slniečko vona nádherný prvý deň roka, tak sme sa po raňajkách rozhodli,  že na obed pôjdeme von na dlhšie..a to bolo opäť spriateľovanie sa s mazorníckym psím klanom:-) Dnes to bola zase fenka jednej známej na prechádzke s majiteľom .Je to už stara dáma a tak som si myslela že Ellu a Lennyho nebude chcieť a ona naopak sa im riadne tešila. A úžasné bolo aj to,  že Ella a Lenny už dostali svoje prvé obojky na ktoré si musia pomaly zvykať.. klasika Ella červený a Lenny modrý..








P
o skončení zoznamovania sme pokračovali v prechádzke:-) Klasika psí okruh okolo nemocnice dole v Brezne so starou mamou a Čipitou..








po tejto krásnej prechádzke sme ešte zavinšovali všetkým šťastný nový rok a už sme išli domov konečne oddychovať a dávať zase režim.. od zajtra ideme skúšať naplno:-) ale prechádzka ich zmorila a tak ich spanok bol zase úžasný....teda ich polohy: 



 Takže to je na prvý deň roku 2016 asi všetko.. Dúfam, že tento rok zvládneme k našej spokojnosti a aj psíčatá budú skvelé:-)  Ved už teraz ich máme radi ...
a ešte video z prechádzky:-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára