štvrtok 31. decembra 2015

Silvestrovská prechádzka s malou čivavou

Dnešný posledný deň v roku sme si užili riadne. Najprv sme  sa ráno pokúšali trénovať, aby drobce vydržali samé , takže sme ich na dobrú chvíľu nechali samé v chodbe a kuchyni a neukazovali sme sa im vôbec. Boli to muky, ale niečo sa už musia naučiť.. Ale overila som si aspoň to , že dvaja sa spolu fakt vyhrajú a vybláznia a zároveň urobia dvakrát viac somariniek.
Potom na poludnie nasledovala zatiaľ najsmiešnejšia a zároveň najlepšia časť dňa.. prišla k nám starká s malým psíkom - fenkou čivavou a išli sme spolu von.. Tak to bol úžas.. Ella a Lenny mali toľko energie v sebe, že chudiatko Čipita sa nestíhala pred nimi ubrániť, lebo ju naháňali dobiedzali a snažili sa jej robiť maximálne zle.. Takže socializácia ako vyšitá z knihy.. Ked sa stretne stará dáma - čivava s mladými jazvečíkmi, tak to je koniec .. Naša babka len ratovala to biele čudo a ked sme potom poobede boli u nich pozrieť Čipita už spala celá unavená:-) Zjavne dve šteniaka bolo priveľa na ňu..










 Tu je video ako drobce naháňali čipitu:





Na záver prechádzky bolo super ked Ella s Lennym objavili malý papek a naťahovali sa oň..
Záver dňa už bol len takýto, ale uvidíme, čo s nimi  spraví ohňostroj a petardy.. dúfam, že to zvládneme bez stresov...





 A čo na záver?
Všetkým vám želám šťastný a veselý nový rok , veľa trpezlivosti a tolerancie a veľa síl,nápadov a energie..  a aj vieru, pokoru a odpustenie...No a samozrejme zdravie... a nám doma?
Nám doma želám, aby sme to zvládli s Ellou a Lennym, aby sme nezabudli na Fergy,  aby sme si vždy našli cestu k sebe , aby sa moje milované dcéry radi vracali domov a aby sme vždy patrili k sebe.. aby vedeli , že vždy som tu a budem pre nich..aby všetci naši blízki boli zdraví a v pohode a hlavne nech nám vyjdu aj tie najsmelšie plány . ..
a aby, ked budem písať želania o rok , aby sme tu boli všetci .. aby nás nik neopustil .. tam hore v nebi už máme anjelov dosť..

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára