streda 30. decembra 2015

Cesta do Popradu a nové hračky:-)

Dnes bol zaujímavý deň, lebo všetkých zvyšných členov rodiny čakala cesta na letisko do Popradu, lebo staršia dcéra odlietala silvestrovať do Londýna k svojmu ocinovi a novému súrodencovi:-) keďže sme mali voľno rozhodnutie cestovať aj s Elly a Lenny bolo jednoznačné.. ranné venčenie dopadlo dobre,bolo rýchle a podľa predstáv a mám pocit, že zo šteniatok sa vykľúvajú rozumné psíky.. Cestou do Popradu sme obdivovali naše veľhory a raz sme stáli, aby sa drobce vytešili .. Fuu ani sme si neuvedomili ako prituhlo tieto dni a v Tatrách zvlášť.. Fúkal riadny chladný vietor a ani slniečko nedokázalo zohriať . drobce sa riadne triasli v tej zime a tak sme ich museli riadne poprikrývať aj dekou:-) Ale keď sa v aute prikúrilo spinkali ako bábätká.










 
 Cestou domov som bola kúsok smutná z toho , že silvestrovať budeme sami, ale za veľmi rýchly okamih Elly a Lenny dali pocítiť, že to s tou samotou nebude také zlé. Najprv zaspali tak tuho , že sme si mohli dovoliť fantastické halušky pri vleku na Mýte a ešte si aj kúsok pokecať. Samozrejme, že sa psíci zobudili, keď zacítili z nás vôňu jedla a tak sme im ukázali krásy vleku:-) a cestou domov sme im kúpili nové hračky z ktorých mali obrovskú radosť- pískajúcu veľrybu, modrého škorpióna či dážďovku a klasický farebný povraz.. To bolo piskotu a brechania a cupotania.. Skvelý výber to bol..Lebo už začínali útočiť na topánky:-)




no a záver tohto dňa bol zaujímavý venčením v riadne prituhnutom Brezne , keď sme boli von iba par minút ale triaslo nás všetkých..a potom už len krásne spinkanie pod stromčekom
A ešte pridám fotku ako spia najradšej a video ako sa tešili v Tatrách:-)






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára