nedeľa 27. decembra 2015

Prvý deň v novom domove:-)

Dnešný deň bol úúúplne ale úplne nový pre Ellu a Lennyho... V prvom rade strávili prvú noc vo svojom novom domove a hlavne v iných postieľkach :-) Dostali až dve nové postieľky - jednu z látky a druhú z umelej hmoty... ale aj tak najviac spali v detskej izbe s babami, lebo sa ich vôbec nevedeli nabažit.. A keďže už ráno pred piatou sa vykonávali prvé činžákové potreby vonka v prírode, prirodzene dievčatá boli nevyspaté a tak oba drobce skončili ráno v spálni u nás dospelákov, aby aspoň kúsok baby mali kľud :-) a vyskytla sa prvá otázka v našich očiach : " Zvládneme to ? Aké to bude, keď sú dvaja? A čo všetko musíme urobiť, aby bolo všetko ok?". Otázok priveľa, ale keď sa zvalili vedľa dva bláznivo roztomilé šteniatka, odpovede boli jasné.. získali si nás svojím pohľadom a prítulnosťou.. o novej láske nebolo pochýb :-)
















Poobede sa rozhodlo, že sa prvý krát vyberieme na dlhšiu prechádzku, keďže sme predtým mali 12 rokov úžasnú jazvečíčku Fergie a neskutočne sme ju mali radi a ona nás, tak sme sa vybrali na kopce tam, kde sme ju pochovali, ukázať jej nové prírastky do rodiny... Bolo to striedavo nostalgicko smutné, ale potrebné pre všetkých, aby to nebolo len o tom, že sme ju rýchlo nahradili ale o tom, že navždy ostane v našich srdiečkach a vždy si na ňu spomenieme pri každom šibalstve malých drobcov... Po zapálení sviečočky a tichej spomienke sa už drobce rozbehli po lúke zaliatej zimným slniečkom a jašili sa... Všetci sme nabrali pocit, že takto to má byť a že sa vytvorí medzi nami pevné puto. A zároveň sa prejavili povahy Elly aj Lennyho. Ella bude asi riadny čertik, lebo vždy vyrývala do Lennyho, ťahala ho za ušká, hryzkala a skokom prevrátila na chrbátik a celý čas dávala najavo, kto tu bude pánom :-)

















Cestou naspať bolo veľmi úžasné pozorovať typickú inverziu na kopcoch a všetko len spríjemnilo tento krásny deň.

Drobce čakala ešte návšteva u starej mamy a už potom mohli zaliezť do svojich nových postieľok a spokojne si opäť chrapkať svoje psie sny... a pozor zabudli by sme spomenúť, že ešte predtým pokrstili detskú izbu svojím cik.. a tým pádom už majú svoj nový domov označkovaný. :-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára