piatok 22. júla 2016

Výlet do okolia


Dnes sa nám veľmi nechcelo niečo špekulovať s väčšími výletmi, lebo sme doma len my traja , Mirec je v práci a baby vo svete.. a tak v podstate celý týždeň podnikáme prechádzky rano, naobed, poobede len do blízkeho okolia.. ale v podstate to nevadí, lebo u nás je taká krásna príroda a také super miesta, že psíky sa majú vždy kde vyblázni. Jediné čoho sa bojím že čoraz viac sa všetko stáva súkromným pozemkov so zákazom vstupu.. a tak sa možnosti okliešťujú a ak nejaký domáci "farmár " začne chytať nervy že sa mu naháňame na jeho lúke, na jeho ceste , tak vás z toho nanajvýš švihne.. ale našli sme za potokom ako tomu vravímwe štátne lúky alen jedného super pestovateľa a záhradkára.. a navyš je to otec nášho rodiného priateľa ,ktorý od malička vídaval chlpáčov a koľkokrát s nami aj milo pokecal.. takže posledné dni trávime za jeho domom:-) a je tam naozaj krásne..či už výhľady alebo aj samotné miesto s veľkou lúkou a s potôčikom,kde s amožu Ella a Lenny dosytosti vyblázniť..   
no proste krása ...    

                          
                                          Obaja veľmi radi pozorujú  a sledujú všetko naokolo..


Raz jeden raz druhý musia vytáčať hlavu na všetky strany ... málokedy sa podarí aby obaja robili naraz to čo sa od nich vyžaduje:-) a  to nehovorím o tom , ked ich chcem odfotiť naraz obidvoch..

                                                            
                                                              Ella v plnej kráse..






 Lenny to je starý flegmatik, nič ho nerozhádže v jeho pokoji:-)





 a obaja v tráve, ked úspešne sledujú čo sa deje naokolo... a tie kopce krásne v pozadí .. je tu krásne...




najnovšia záľuba v lovení a chrúmaní lúčnych koníkov a ovčích  bobkov.. tie sú schopné vyhrabať aj spod zeme , len aby sa vytešili..


 súrodenecká naháňačka:) kto z koho..


dnes sa riadne vybehali.. k večeru sme boli ešte raz s nimi a tento deň spolu s horúčavou ich naozaj riadne vyčerpal lebo odpadli veľmi rýchlo večer .. ani nepotrebovali rozprávku na dobrú noc:-)
tak takéto my máme teraz veselé dni:-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára