štvrtok 14. júla 2016

Večerné kúpanie



Včera bol slnečný sparný deň a keďže všetci z domu boli preč, tak sme sa s drobcami iba išli k potoku naháňať a boli len v okolí činžáku, lebo sa úplne zle dýchalo.. ale aspoň sme sa potom  vybláznili doma:-) Málokedy je taký čas, ked sa nikam neponáhľate a mate čas na ničnerobenie:-) Ale poobede okolo šiestej ked došiel Mirec to začalo..prechádzka pri činžáku a klasika nápad že ideme sa kúpať . Keďže už bol podvečer, mysleli sme, že bude prázdno ...ale ľudom sa pri vode páči a keď je tá voda v krásnych horách nie je o čom..
A inak kto by zháňal v týchto horách ubytko tak tento hostel je fakt na dobrej úrovni a podľa mňa poskytne prijateľný komfort za dobrú cenu .. Doporučujem a drobcom sa tam tiež páčilo ,lebo pred  chatou boli ovečky a kopu iných zvieratiek - dalo by sa moderne poveda že kontaktná ZOO:-)

Kedže sa Ella po tieto dni stala ženou - teda psou - začala sa nám prvýkrát hárať - tak ich držíme vačšinou v spoločnosti prírody na vodítkach , lebo jej inštinkty sa prebúdzajú a nikdy nevieme, aký pach ju zaujme a koho začne ona priťahovať a my šteniatka nechceme:-) Stačia nám tieto dve lásky...

na Táloch sa robia veľké zmeny ,kopa veľkých áut, strojov a na naše klasické miesta na parkovanie poukladali bud veľké kamene alebo korene s kmeňmi stromov aby zabrali miesto.. Nám sa o až tak nepáčilo ale drobce sa nešli vytešiť na tomto koreni.. vôňe hore z neho len tak sršali a oni dvaja čuchali a hrýzli o dušu:-)


Pri vode a vo vode nebolo veľa ľudí ale tí čo ich to baví -tzv. ľadové medvede a otužilci  klasika boli:-) inak vidno že majiteľ sa posnažil, bazénové kovové opierky vamľované na žlto a ešte pred týždnom sa bazén zvnútra daval dokopy medzery sa vyšpárovali a tak celkový dojem opäť dobrý .. a bufetári robia nové wcka a celkovo zvačšujú ,pristavujú . takže možno sa raz dočkáme že to to bude supéééér.. Ale nám staršej generácii tu nič nevadí okrem chýbajúcej sprchy..a Ella s Lennym sa vytešujú ako vždy ..






Vieme že je zákaz kúpania psov ale zákaz pitia horskej vody nie je :-) ale napriek  tomu , že niektorí budú zúriť že sme ich tam pustili na obranu poviem že sa naozaj iba napili .. obliali sme ich predtým už na lúke






Najradšej sedia a pozorujú okolie .. a Lennymu ešte ku šťastiu stačilo, že na lúke mohol pod čerešňou mohol obhrýzať zvyšné kôstky:-) Riadne mu to chrúmalo pod zubami..


No väčšinou chce každý niečo iné a aj na fotke sa každý chce vydať na iný smer:-) ale nedá sa nič robiť aj tak musia ísť nakoniec tam kde chceme my:) my sme sa na striedačku riadne vykúpali, zaplávali si a naozaj voda bola osviežujúca, nebola teplá a najhoršie bolo do nej sa prvýkrát ponoriť, ale potom sa človeku nechcelo vyjsť, lebo v tom sparne dobre padlo také ochladenie .. A navyše kedže my máme kúsok tukov navyše na rozdiel od chudých nám až taká zime nebola.. naozaj v pohode polhodinka stála za to.. Myslím že sme si našli na najbližšie dni dobrý relax a regeneráciu:-) Vrelo doporučujem..



Zvedavce zvedavé v aute najradšej stoja pri okne a sledujú a sledujú.. Nebudú to policajné psy ale ich zvedavosti nič neunikne:) A z mesiaca na mesiac sa táto ich vlastnosť iba zväčšuje:-) Zvedavce a šintríky.. a tá nekonečná energia v nich. mám pocit že nikdy nie sú unavení , hoci my už sme.. hold vek nie je len číslo .... vek neoklamate:-)


a ešte mini video zo včerajšieho dňa:-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára