utorok 22. marca 2016

Krásy psieho spánku

Už dávnejšie som sa sem nedostala, lebo jednak drobce zaberú dosť času a popri tom sme boli všetci doma zachripkovaní a ešte aj práca tak nebolo času na písanie.. ale fotiť som fotila veľa. A ved instagram je toho svedkom, lebo tam je to jednoduchšie, len dáš rýchle zdieľanie foto z mobilu a si tam.. správne pomenovanie a načasovanie fotky a žiješ ďalej. Blog je o písaní a to je dlhší čas.. nemôžeš uverejniť hocijaké vety s chybami a s lacným význam  ako, že sme tu, žijeme a tak. Chce to zachytiť slovne ten okamžitý moment , popísať čo sa deje tak, aby čitateľ mal znova snahu o pokračovanie v čítaní a nedočkavo čakal na daľší príspevok. a to sa pri týchto dvoch besných šteniatkach nedá :-) teda dá, ale chcelo by to viac energie a nie túto jarnú únavu:--) takže čo máme nové?
Drobce riadne vyrástli do salámkova.. už to nie sú také malé guličky ako na začiatku, telíčka sa predĺžili vyformovali a už je čitateľné, že Lenny je riadny chlap a Ella jazvečíkova dáma:-) a hlavne sú to obidvaja čerti. Vymýšľajú kde by čo urobili , čo by rozhrýzli , povyťahovali , poskrývali a hlavne tie ich ustavičné bitky o jednu vec hoci má každú tú svoju.. je úplne zbytočné im kupovať veci dvojmo, aj tak sa bijú vždy o tú čo ma ten druhý. no a čo že majú dve kosti , chcú tú čo je viac vyhryzená.. papuča? no a čo že má svoj pár, treba sa biť o jednu. papeky načo dva? hrýzť a naťahovať sa je lepšie o jeden.. slovo dva im nič nehovorí:-)
Ale úplne najkrajší sú keď spia.. vtedy sú ako medík- len ich natrieť na chlieb :D... Nádherní ,ospalí ,prítulní a krásni.. nedá sa ich nemilovať.. Ved tu je dôkaz..









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára